ALLES OP HET GEBIED VAN IJZER

ASSORTIMENT
IJZERWAREN BURGER & ZN
IN AMSTERDAM

ASSORTIMENT
IJZERWAREN BURGER & ZN
IN AMSTERDAM

Wie onze zaak voor ijzerwaren in Amsterdam bezoekt, ontdekt al snel dat we voor geen uitdaging terugdeinzen. Met een ruim assortiment op het gebied van ijzer en metaal staat W. Burger al jaren garant voor de oplossing die u zoekt op klusgebied.

Natuurlijk denken we graag met u mee. Hoe specialer uw vraagstuk, hoe meer expertise we in ons antwoord kwijt kunnen. Bij ons komt u dus niet alleen voor de uitgebreide materialenkeuze, maar ook voor professioneel advies en onze jarenlange ervaring met ijzerwaren. Neem nu vrijblijvend contact op.

IJzerwaren Amsterdam - de specialist op gebied van metaal, gereedschap en ijzerwaar

Onze twee vestigingen

We hebben een uitgebreid assortiment gereedschap en machines. Mochten we iets niet op voorraad hebben, dan bestellen we dat voor u.

 

IJzerwaren Burger & Zn in Amsterdam

Meeuwenlaan

In onze vestiging op de Meeuwenlaan is op het gebied van sanitair en elektra het een en ander te koop en het assortiment wordt alleen maar uitgebreid. Ook verkopen wij hier Epifanes bootverf en andere verfbenodigdheden.

Hagedoornweg

Op de Hagedoornweg zijn we onder meer gespecialiseerd in verschillende soorten bouten en moeren. Deze zijn allemaal per stuk te koop, dus in plaats van een grote verpakking kunt u de juiste hoeveelheid kopen die u nodig heeft. In beide winkels hebben de ijzerwaren een prominente plaats.

IJzerhandel Amsterdam - Burger & Zn groot assortiment ijzerwaren en gereedschap